Monday, March 23, 2009

Naši chlapci bloggeři

Jsme kmen plný neobyčejně krásných, milých, vtipných, inteligentních a perspektivních osob. O tom nebylo nikdy pochyb, že? *doufá, že nikdo nezaslechne mírnou ironii znějící v jejím hlase*
O tom, že Rudánek je mimořádně programátorsky schopný člověk, každý dávno ví. Zvláště po návštěvě našich luxusních stránek. A protože nepostrádá ani kreativitu, vytvořil polosoukromý blogovací portál Prales, jemuž tu teď dělám nestoudnou reklamu.

Jeho služeb využívají v tuto chvíli již čtyři skvělí mladí muži:

* Rudánek sám - ve svém Pralese se můžete dočíst o všem možném i nemožném, slušném i neslušném, chvilkami úzkoprsým rodičům nepřípustném.
* Vojtěch Ctirad Tábor Špageta, alias ŠPG, se na svém VCTŠ vyjadřuje i k tématům společenským. Navazuje tak na činnost svého starého zápisníku - díky, že slavný blog znovu ožívá! Na pokračování lechtivé povídky inspirované návštěvou UNIjazzu si zatím ale musíme počkat.
* Dotřetice - náš drahý, postvlasatý, hloupoučký Močál, kde se kreativně vyžívá milý Smíšek. Když mu dáte peníze na pivo, třeba něco nového napíše.
* A konečně - svodům bloggerství podlehl i flegmatický abstinent Žvejk, jež nám dává možnost ochutnat jeho brilantní vtip i na řádcích jeho článků ve Věčných lovištích. Hodně štěstí!

Zde je naše superslavná košíková fotka z Vrchlabí. Mistr ŠPG tam chybí, leč ostatní jsme tam v plné kráse (snad až na Žvejku hlavu).


No comments: